Categories

Enter your email address:

For Nigeria Movie Network Updates


Related Nollywood News



Join 9jalove - Nigerian Social Dating Network

Nse Ikpe-Etim Answers To 21 Questions

Published: by NMN (Staff) Filed under: Editorial Exclusives - 1,302 Views


INTRODUCTION: Nse Ikpe-Etim is one of the privileged actresses whose recent movie exploits have pitched them in contention for the crown of Best Female actresses at the forth coming UBA-AMAA awards billed to hold next month in Yenoogoa, the Bayelsa State capital.

Nse Ikpe-Etim has been in the entertainment industry since age 18 when she anchored a show on NTA. Below are answers to 21 questions asked Nse Ikpe-Etim. Read-on and share this page with friends:

1. What is Your Name?
Answer: Nse Ikpe-Etim

2. When Is Your Birthday?
Answer: 21st of October

3. What Is Your Star Sign?
Answer: Libra

4. Your Occupation?
Answer: Actress

5. Your Hobbies?
Answer: Reading, cooking and writing.

6. Your style can be described as?
Answer: Chic Bohemian

7. Your favourite piece of clothing?
Answer: Jeans

8. Heels or Flats?
Answer: Heels

9. Fashion pet-peeve(s)?
Answer: Vulgarity. U can be sexy without baring flesh. Spilling boobs...there I said it.

10. What would you wear:
i. To work? A pant suit
ii. On a date? A nice frock
iii. To relax at home? My knickers and a bra
iv. For drinks with friends? Jeans and a tank
v. For a night out on the town? Jeans and a nice top


11. Your favourite designer(s) Nigerian and International?
Answer: Wanger Ayu (Nigerian) Koketso Chiepe ( Batswana)

12. Your favourite decade for fashion?
Answer: 50's, 60's and 70's

13. Right now you are listening to?
Answer: Darey's Ba ni kidi

14. Your favourite Musician(s) Nigerian and International?
Answer: Adele and Ellie Goulding

15. Your favourite Music Genre?
Answer: Hard to say, I listen to all Genres of music.

16. Your beauty routine is (exercise routine is)?
Answer: I have none just use loads of water.

17. One item you can't live without is?
Answer: Rosary

18. Your favourite food?
Answer: I love food

19. The most interesting city you have visited is?
Answer: Vienna because of it's history.

20. Tell us about the city you live in?
Answer: The city I live in could do with More food

21. Your advice to youths?
Answer: I would advise youth today to Believe in your dreams and never be afraid to dream.

Source: DesignerMarketplace
Submitted & Edited by Kevin Onuma


Nigeria Movie Network (NMN) is the the leading Network for discovering, sharing and watching FREE Nigerian Movies online and reading latest Nollywood News ...

Post your comment

Be the first to comment